Wat verandert er?

In 2007 is Silbersonne LED Systems opgericht met een heldere visie om conventionele verlichting te vervangen door een hoogwaardige LED vervanger. In de laatste 10 jaar is Silbersonne sterk gegroeid op internationaal niveau en hebben zij een sterke positie in de verlichtingsmarkt weten te verkrijgen. De aanwezigheid van Silbersonne in diverse werelddelen waaronder Europa, Afrika en het Midden Oosten, heeft Silbersonne er toe gezet om zich steeds internationaler te positioneren met een passende visie. In dit denkproces is ook de huidige merknaam Silbersonne onder de loep genomen. Hieruit is de naam Silversun ontstaan die vanaf juni 2018 gehanteerd zal worden.

 

Wat blijft hetzelfde?

Hoewel Silbersonne als bedrijf steeds verder groeit en ontwikkeld, blijven zij trouw aan de huidige waarden en bedrijfsmissie. Zo blijven zij streven naar een sterke positie in de verlichtingsmarkt met het leveren van hoog kwalitatieve, duurzame verlichtingssystemen met een lage CO2 uitstoot. Dit laatste gaat gepaard met vooruitstrevende technologieën, welke tot verdere energiebesparingen leiden bij de eindgebruiker. Met de verandering naar Silversun blijft het professionele karakter behouden en daarmee ook het vertrouwen van de eindgebruiker.

Tot juni 2018 zullen zowel Silbersonne als Silversun naast elkaar bestaan. Hierna zal Silversun zelfstandig verder gaan en de identiteit verder bepalen.