Neem contact met ons op en we vertellen u meer.

Wij besparen uw Energie

Duurzame verlichting met een korte terugverdientijd. Dat is waar Ecobility Benelux voor staat. Ecobility onderzoekt en analyseert de energieproducerende en –besparende technologieën.

Zo kan het de meest innovatieve en duurzame producten leveren om voor u energie te besparen. Het vervangen van conventionele verlichting door ‘led’ verzorgt Ecobility in een zeer korte terugverdientijd, met een bewezen Return On Investment (ROI).

Energiekosten zijn de afgelopen jaren onevenredig gestegen. Recente ontwikkelingen in de markt versterken deze trend. Het verminderen van energieverbruik en het toepassen van duurzame energie wordt voor de industriële en particuliere verbruikers steeds belangrijker.

Ecobility maakt het mogelijk de jaarlijkse operationele kosten constant te houden en in veel gevallen zelfs aanzienlijk te verminderen!

Duurzaam, besparend & hoogwaardig

Ecobility weet exact wat er speelt in de markt van duurzame energie. Het volgt ’s werelds technologische ontwikkelingen op de voet.

Vooral waar het gaat om duurzame opwekking en besparende technieken. Het leidt tot voortdurende innovaties bij de producten van Ecobility.

Op basis van vragen uit de markt of rechtstreeks van onze klanten, voeren wij verbeteringen door in onze producten.

Deze ontwikkelen wij in ons testlaboratorium in Madrid, Spanje.

Meet Our Team

Dagelijks staat ons team van enthousiaste, gemotiveerde &  vakdeskundige mensen voor u klaar om u te helpen.
Neem vrijblijvend contact met ons op per mail of per telefoon: 0416 – 67 25 55
Mark Gouda
Mark GoudaCommercial Director
Mark heeft zijn sporen ruimschoots verdiend binnen de verlichtingsbranche. Heeft een uitgebreide technische kennis en monitort voortdurend wat de trends zijn binnen de branche. Hij stuurt het team.
Michael Hulscher
Michael HulscherDirecteur / Eigenaar
Michael heeft zijn management capaciteiten opgebouwd binnen de consumenten elektronica branche en is binnen die hoedanigheid eindverantwoordelijk geweest voor de divisie Europa voor een groot Japanse wereldspeler.
Bert Kremer
Bert KremerVertegenwoordiger Noord - Oost Nederland
Bert komt uit Emmen en kent de regio Noord Nederland als zijn broekzak. Dankzij zijn prima technische & commerciële aspecten weet hij op maat gesneden adviezen te geven waarbij de klant centraal staat.
Maarten Verwiel
Maarten VerwielVerkoop ondersteuning/ Binnendienst
Samen met Inge zorgt Maarten ervoor dat de buitendienst optimaal ondersteund wordt. Naast een correcte uitwerking van offertes, verzorgt Maarten tevens lichtberekeningen en onderhoudt hij het contact met de klant. Intern is Maarten daarnaast ook het aanspreekpunt op automatiseringsvlak. Dit maakt hem een veelzijdige aanvulling binnen het team.

Recente projecten

Hier ziet u een aantal van ons laatst gerealiseerde projecten.

Wilt u mee zien wat we gedaan hebben?

Klik hier voor meer projecten
VIEW ALL PROJECTS

Wat zeggen onze klanten

Onze vruchtbare samenwerking met Ecobility heeft al tot diverse mooie projecten geleid waarbij gekozen is voor de duurzaamheid van LED-verlichting.

Keijsers-Manders Installatietechniek BV

JAN JANSEN • RED RAG OUTLEDSTORE, Keijsers-Manders Installatietechniek BV

Bij Smilde Bakery staat M.V.O hoog in het vaandel. Voor onze nieuwe fabriekshal is door Ecobility Benelux een lichtplan opgesteld en tot uitvoering gebracht. Dit heeft tot een prima samenwerking en pracht resultaat geleid.

Smilde Bakery Edam – de heer W. Kwak

KEES KEESMAN• ROYAL SMILDE, Smilde Bakery Edam

Inmiddels meerdere projecten afgerond met Ecobility Benelux. Mooi bedrijf, top product en ook gewoon fijne mensen om mee samen te werken

Brandweer Midden-en West Brabant

Brandweer Midden-en West Brabant, Brandweer Midden-en West Brabant
Terug naar overzicht Projecten