Project omschrijving

Heeft u een project waar u een professioneel advies over wilt in winnen?

Vraag een GRATIS lichtscan aan

Van Veluw, Zeist

Omschrijving Project:

Van Veluw Beheer in Zeist is specialist in het vervaardigen van geschenken en herinneringen. In de zomer van 2017 heeft Ecobility opdracht gekregen voor het leveren en installeren van duurzame verlichting door het gehele bedrijfspand. Een uitdaging die wij met beide handen hebben aangepakt!

Bij deze opdracht is voor een variëteit aan armaturen gekozen. Zo zijn de kantoorruimtes op speciaal verzoek van Van Veluw voorzien van warm witte led panelen. Hetzelfde geldt voor de downlights en inbouwspots in de loopgangen en showroom.

In de werkhallen, waaronder de graveer- en compressorruimte is er gebruik gemaakt van onze All-in-one Triproof in diverse lengtes van 150cm en 120cm. Diverse conventionele TL-bakken hebben plaatsgemaakt voor een stof- en waterdichte all-in one variant.

Bij de galvano- en slijperij hal is er gekozen voor de retrofit lichtlijnen van Silbersonne. Het grote voordeel van deze armaturen is dat de bestaande installatie behouden blijft.

Tevens heeft Ecobility de noodbewijzering in het gehele pand vervangen door LED.

Bijzonderheden:

Bij dit project heeft men de lichtlijnen van Silbersonne toegepast. Echter zijn de armaturen ook in een retrofit variant te krijgen, die in de meeste gevallen geïnstalleerd kunnen worden op andere merken lichtlijn rails.

Terug naar overzicht Projecten

Project Details

Datum:

Zomer 2017

Opdrachtgever:

Van Veluw Beheer BV

PROJECT TYPE:

Magazijn verlichting

Kantoor verlichting

Gebruikte producten:

Line Lights
Panelen
Triproofs

Besparing:

50%

Project Gallerij

Terug naar overzicht

Vraag vandaag uw Gratis lichtscan nog aan

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat Ecobility Benelux voor uw kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande mail.

We zullen meteen contact met uw opnemen.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Zie voor gedetailleerde info onze privacy Statement pagina